top of page
rocknwool-jGXBpAKGkfI-unsplash2.jpg

Bemutatkozás

Emlékszem, húgommal sokszor játszottunk a nagyszoba közepén, a hatalmas, piros szőnyegen, miközben édesanyánk óvó tekintete ránk emelkedett szemüvege mögül, ahogy sűrűn felénk pillantott a kezében ütemesen járó, fényes kötőtűk fölött. A fonal fogyott, gombolyodott, tekergett, és anyu szorgos keze által megszülettek a szép holmik, babaruhák, pulcsik, sapkák…
Izgatottan vártuk tinédzserként is, hogy felpróbálhassuk a félig kész kardigánt, pulóvert, lábszárvédőt, hogy majd büszkén viselhessük a suliban, társaságban.

Azt a melegséget, azt a meghitt hangulatot igyekszem beleszőni munkáimba, átadni Neked, Kedves Vásárló. Az apró, bohókás figurák, fülmelegítők, sálak, táskák, a TiaBabák készítése közben gondolataim visszarepítenek azokba az időkbe, amikor gyermekként öltöztettem a babákat, és egy még kedvesebb időszakba, amikor lányaim játszottak a nagy szőnyegen, és nekik készültek a babatakarók, a kocsikabátok, a kiscipők, sapkák és textilfigurák.
Kívánom, hogy a csillogó szemek tágra nyíljanak, amikor meglátják a baglyokat, nyuszikat, macikat, cicákat, sálakat, aranycikeszeket.


Fogadjátok olyan szeretettel, amilyen szeretettel készültek! 

Üdvözlettel, Tia

bottom of page